O podcastu

V podcastu Utiram svojo pot s sogovorci govorimo o naših poteh. Nekatere so bolj konvencionalne od drugih, vsako od njih pa vodi poslanstvo, spremljajo vrednote in preizkušajo izzivi.

Namen tega podcasta je, da te spomni, da je vsaka pot edinstvena in da ne obstaja en univerzalni, pravilen način življenja. Hkrati je njegov namen, da te navdihne, da se vsakič znova vprašaš, česa si zares želiš ti in katere so tvoje vrednote. In da se spomniš, da so vsi ovinki, vzponi in padci le del tvoje edinstvene poti, ki jo tako pogumno utiraš!

Da ne zgrešiš nobene epizode, v tvoji priljubljeni podcast aplikaciji kar takoj stisni SUBSCRIBE. Zelo vesela bom tudi tvoje ocene in mnenja na aplikaciji, na kateri poslušaš moj podcast. S tem mi zelo pomagaš, saj tako za moj podcast izve več ljudi. Lahko pa med poslušanjem epizode slikaš zaslon svojega telefona, to deliš v story-ju na Instagramu ali Facebooku in me označiš (@podcast_utiram_svojo_pot) – tako prijateljem za moj podcast poveš kar s prve roke. 😉

Hvala, ker si tu! Se slišiva.

Epizode

Ana Bešter Bertoncelj podcast Utiram svojo pot

Ana Bešter Bertoncelj. Ljubeča mama. #7

Ano nekateri poznajo iz malih zaslonov, drugi iz partnerskih terapij. V zadnjem desetletju pa je najbolj poznana po Ljubeči mami. Pod tem imenom skupaj s kolegicami terapevtkami staršem pomaga pri reševanju izzivov, s katerimi se srečujejo.
Preberi več …
1 2

Prijava na obvestila

Če želiš, da te preko emaila razveselim s kakšno navdihujočo mislijo mojih gostov in te obvestim vsakič, ko bo zunaj nova epizoda podcasta, mi zaupaj svoj email. Vesela bom tudi tvojih komentarjev in predlogov!

.
Košarica
Scroll to Top